Impresszum

az oldal üzemeltetőjével és használatával kapcsolatos információk

Impresszum

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A weboldal tartalmáért felelős:
Seidel Educational Services Limited (a továbbiakban Seidel Limited)
Ügyvezető: Seidel Edit
Szép utca 9.
6200 Kiskőrös
Magyarország
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.seidelalex.com
Adószám: 14919736-2-03
Közösségi adószám: HU14919736

Böngésző kompatibilitás:
Az oldalon található tartalom megjelenítését és működését a következő böngészőkben tesztelték:

  • Google Chrome Version 79
  • Microsoft Edge Version 44
  • Mozilla Firefox Version 72

A képgalériák megjelenítéséhez engedélyezni kell az Active-X vezérlőelemek futtatásását.

Jogi nyilatkozat és jogi információk
§ 1 Felelősség korlátozása
A seidelalex.com weboldal tartalmát a lehető legnagyobb gondossággal hozták létre. A Seidel Limited azonban nem garantálja a szolgáltatott tartalom pontosságát, teljességét és időszerűségét. A weboldal tartalmának használata a felhasználó saját felelősségére történik. A név szerint azonosított tartalmak az adott szerző véleményét tükrözik, és nem minden esetben a Seidel Limited véleményét. A weboldal puszta használata nem hoz létre szerződéses kapcsolatot a felhasználó és a Seidel Limited között.

§ 2 Külső hivatkozások
Ez a weboldal hivatkozásokat tartalmaz harmadik felek webhelyeire ("külső hivatkozások"). Ezekről a webhelyekről az adott szolgáltató felel. A külső hivatkozások beállításakor a Seidel Limited ellenőrizte a hivatkozások tartalmát jogsértések megállapítása végett. Akkoriban nem volt nyilvánvaló törvényszegés. Külső hivatkozások megadása nem azt jelenti, hogy a Seidel Limited átveszi a felelősséget a megadott hivatkozás tartalmára. Jogsértések ismeretében az adott külső hivatkozás azonnal törlésre kerül.

§ 3 Szerzői jogok
A seidelalex.com oldalakon található tartalom (szövegek, képek, videók) a Seidel Limited illetve annak tulajdonosainak szellemi tulajdona. A Seidel Limited ügyvezetőjének előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, stb.) feldolgozása és értékesítése. A seidelalex.com oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak. Azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánosságra hozni, vagy bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Seidel Limited ügyvezetőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldalak tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánosan újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Seidel Limited vezetősége követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

§ 4 Különleges használati feltételek
Amennyiben a weboldal egyedi felhasználásának különleges feltételei eltérnek a fent említett bekezdésektől, erre kifejezetten rámutatnak a megfelelő helyen. Ebben az esetben a különleges használati feltételek érvényesek.

Utolsó frissítés: 2020.02.04.

Elérhetőségek

Telefon:  +36 70 4010190
E-mail:    

A lényeg röviden

Mottóm: "Lehetővé teszem az embereknek, hogy tanuljanak és fejlődjenek. Első sorban jellemben." A bécsi Erste Group IT munkatársaként banki kollégák szakmai fejlődését teszem lehetővé, főképp az adattudomány (data science) területén. Szabadidőmben örömmel fejlesztek növekedésre vágyó embereket iskolákban, vállalatoknál, egyházi közösségekben és konferenciákon Európa-szerte. Tudományos PhD tanulmányaimat a CIU egyetemen végzem, amely során a jellemfejlesztés lehetőségeit kutatom szervezeti szinten.
© 2018 - 2020 Seidel Educational Services Limited

Language | Sprache | Nyelv

Search