Impresszum

az oldal üzemeltetőjével és használatával kapcsolatos információk

Impresszum

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A weboldal tartalmáért felelős:
Seidel Educational Services Limited (a továbbiakban Seidel Limited)
Ügyvezető: Seidel Edit
Szép utca 9.
6200 Kiskőrös
Magyarország
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.seidelalex.com
Adószám: 14919736-2-03
Közösségi adószám: HU14919736

Böngésző kompatibilitás:
Az oldalon található tartalom megjelenítését és működését a következő böngészőkben tesztelték:

  • Google Chrome Version 79
  • Microsoft Edge Version 44
  • Mozilla Firefox Version 72

A képgalériák megjelenítéséhez engedélyezni kell az Active-X vezérlőelemek futtatásását.

Jogi nyilatkozat és jogi információk
§ 1 Felelősség korlátozása
A seidelalex.com weboldal tartalmát a lehető legnagyobb gondossággal hozták létre. A Seidel Limited azonban nem garantálja a szolgáltatott tartalom pontosságát, teljességét és időszerűségét. A weboldal tartalmának használata a felhasználó saját felelősségére történik. A név szerint azonosított tartalmak az adott szerző véleményét tükrözik, és nem minden esetben a Seidel Limited véleményét. A weboldal puszta használata nem hoz létre szerződéses kapcsolatot a felhasználó és a Seidel Limited között.

§ 2 Külső hivatkozások
Ez a weboldal hivatkozásokat tartalmaz harmadik felek webhelyeire ("külső hivatkozások"). Ezekről a webhelyekről az adott szolgáltató felel. A külső hivatkozások beállításakor a Seidel Limited ellenőrizte a hivatkozások tartalmát jogsértések megállapítása végett. Akkoriban nem volt nyilvánvaló törvényszegés. Külső hivatkozások megadása nem azt jelenti, hogy a Seidel Limited átveszi a felelősséget a megadott hivatkozás tartalmára. Jogsértések ismeretében az adott külső hivatkozás azonnal törlésre kerül.

§ 3 Szerzői jogok
A seidelalex.com oldalakon található tartalom (szövegek, képek, videók) a Seidel Limited illetve annak tulajdonosainak szellemi tulajdona. A Seidel Limited ügyvezetőjének előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az oldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, stb.) feldolgozása és értékesítése. A seidelalex.com oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak. Azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánosságra hozni, vagy bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Seidel Limited ügyvezetőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldalak tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánosan újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Seidel Limited vezetősége követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

§ 4 Különleges használati feltételek
Amennyiben a weboldal egyedi felhasználásának különleges feltételei eltérnek a fent említett bekezdésektől, erre kifejezetten rámutatnak a megfelelő helyen. Ebben az esetben a különleges használati feltételek érvényesek.

Utolsó frissítés: 2020.02.04.

Elérhetőségek

Telefon:  +36 70 4010190
E-mail:    

A lényeg röviden

Mottóm: "Lehetővé teszem az embereknek, hogy tanuljanak és fejlődjenek. Első sorban jellemben." A bécsi Erste Group IT GmbH munkatársaként banki kollégák szakmai fejlődését teszem lehetővé, főképp az adattudomány (data science) területén. Szabadidőmben örömmel fejlesztek növekedésre vágyó embereket iskolákban, vállalatoknál, egyházi közösségekben és konferenciákon Európa-szerte. Tudományos PhD tanulmányaimat a CIU egyetemen végeztem. Jelenleg a jellemfejlesztés lehetőségeit kutatom szervezeti szinten.
© 2018 - 2020 Seidel Educational Services Limited

Language | Sprache | Nyelv

Search