A jellem teszi az embert

A jellem teszi az embert

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
A jellem teszi az embert Azt már rég tudjuk, hogy nem a ruha teszi az embert. Mégis nagyon sok ember a külső megjelenésével azonosítja magát. Meggyöződésem viszont, hogy a mindennapi életben egy egészséges jellem ezen jóval túlmutat és tovább visz. Ezért, jellemben fejlődni, és ebben másokat is segíteni, az egyik legfontosabb feladatunk. Erről szólt a kerekasztal beszélgetés, közel 100 fiatallal. Az interaktív előadás közötti beszélgetős részekben együtt gondolkodtunk arról, hogy mi a célja a jellemfejlődésnek, illetve, hogy miben és hogyan fejlődhetünk konkrétan. A résztvevők vidám és aktív hozzáállása nagymértékben hozzájárult az eredményes és remélhetőleg hosszútávban gyümölcshozó estéhez.

A helyszínt a budapesti Agapé Pünkösdi Gyülekezet biztosította. Köszönjük szépen a meghívást az Országos Ifjúsági Misszió vezetőinek.

Képgaléria

A fényképeket Farkas Noémi készítette.

A lényeg röviden

Mottóm: "Lehetővé teszem az embereknek, hogy tanuljanak és fejlődjenek. Első sorban jellemben." A bécsi Erste Group IT munkatársaként banki kollégák szakmai fejlődését teszem lehetővé, főképp az adattudomány (data science) területén. Szabadidőmben örömmel fejlesztek növekedésre vágyó embereket iskolákban, vállalatoknál, egyházi közösségekben és konferenciákon Európa-szerte. Tudományos PhD tanulmányaimat a CIU egyetemen végzem, amely során a jellemfejlesztés lehetőségeit kutatom szervezeti szinten.

Elérhetőségek

Telefon:  +36 70 4010190
E-mail:    
© 2018 - 2020 Seidel Alex

Search