Referenciák

ezt mondják, akik már ismernek

Ezt mondják, akik már ismernek

Varga Judit

Igazgató

Már előre örülök, amikor tudom, hogy sor kerül a beszélgetésre, mert mindig kapok olyan új szempontokat, amire én nem gondoltam. Tudunk nehéz helyzetekről is beszélni. Szeretem azt is, amikor és ahogyan visszajelzést adsz. Érthető és képszerű hasonlatokat használsz, amelyek segítenek a tájékozódásban. Ezt a visszacsatolási módszert sikerült ellesnem tőled. Személyesen segítettél az önismeretemben fejlődni, a munkában, de az otthoni működésemben is a családommal. Már értem, hogy miként értelmezzem a történteket. Ha tudom, hogy én mit szeretek, de másokról is, akkor jobban tudunk együttműködni. A szervezetben érzékelem, hogy vannak visszajövő élmények, tudás, amiben együtt fejlődtünk. Olyan befogadható módon tudsz itt lenni közöttünk és velünk, hogy mindenki elfogad – és itt 60 személyről beszélünk! Közös kincsekre tettünk szert, így tudunk egymás között is utalni rá, és ezzel segíteni egymást a fejlődésben.

Varga Judit

Sitku Tibor

Főiskolai adjunktus, presbiter

Seidel Alex államilag elismert vallási közösségünkben tartott egy prezentációval egybekötött, magas színvonalú előadást, mely a gyömölcstermő életről szólt. Igazi élmény volt, nem utolsó sorban azért is, mert interaktív módon bennünket is bevont az előadás menetébe.

Sitku Tibor

Bozóné Csernus Emőke

Oktató

Alex előadása a keresztény vezető személyéről figyelemfelkeltő, színes, humoros volt. Személyisége magával ragadó, őszinte és hiteles. Kiemelném még a korrekt kommunikációját, pontosságát, rugalmasságát a szervezés folyamatában is.

Bozóné Csernus Emőke

Szabó Gabriella

Pedagógus

Kedves Alex! Köszönöm a hetfői csendes napot! Sokat tanultam és erősödtem belőle. További jó munkát kívánok!

Szabó Gabriella

Németh Mihály

Pedagógus

Kedves Alex! A csendesnapi alkalmunkra reagálnék. Számomra hiteles volt az egész, és a kollégáimnak is ez jött le. Jó volt látni a tanúságtételed, hogy vállalkozni és szolgálni igenis lehet egyszerre.

Németh Mihály

Rákóczi Andrea

Pedagógus

Nagyon tetszett a csendes nap, mind témában, mind feladatok vonatkozásában. Külön szerencsésnek tartom, hogy bár keresztény szemléletű előadás volt, nem volt rajta a szokásos "vallásos máz". Több kollégától is ezt a pozitív visszajelzést hallottam. Szívesen meghallgatnánk más témakörben is.

Rákóczi Andrea

A lényeg röviden

Mottóm: "Lehetővé teszem az embereknek, hogy tanuljanak és fejlődjenek. Első sorban jellemben." A bécsi Erste Group IT munkatársaként banki kollégák szakmai fejlődését teszem lehetővé, főképp az adattudomány (data science) területén. Szabadidőmben örömmel fejlesztek növekedésre vágyó embereket iskolákban, vállalatoknál, egyházi közösségekben és konferenciákon Európa-szerte. Tudományos PhD tanulmányaimat a CIU egyetemen végzem, amely során a jellemfejlesztés lehetőségeit kutatom szervezeti szinten.

Elérhetőségek

Telefon:  +36 70 4010190
E-mail:    
© 2018 - 2020 Seidel Alex

Search